03.04.2023.

07:45

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

MILOŠ BOJANIĆ ZABRINUT ZA ZDRAVLJE NASLEDNIKA MIKICE: "Sin mi je uništio kičmu dok je vozio kamion po Kanadi!"

Pevač za Informer priča da je njegov naslednik trpeo velike bolove u kičmi i da je zbog toga nakratko napustio rijaliti.

Mikica se mangupski šalio da je ljubio u vrat Sanju Grujić- Miloš Bojanić

- Mikica je, dok je živeo u Kanadi, radio kao vozač kamiona i tada je ukleštio peti i šesti pršljen. Zato mu ne odgovara ono sedenje u rijalitiju na klupi bez naslona. Nisam hteo da zovem produkciju i da urgiram, da ne bude povlašćen. Zvao sam samo da vidim kakvo mu je stanje. Rekli su mi da se žalio danima na bolove, pa su ga hitno odveli u bolnicu i sada je na terapiji - priča Miloš i dodaje da Mikica nije svestan tog problema:

Informer

 


- Nikako to da shvati! Predlagali su mu da ide u banju, neće da čuje za to! Gde da ide sa babama i dedama po tim banjama, to je za njega blam! Zato je sebe doveo u ovo stanje.


Miloš tvrdi da njegova snajka Dušica odlično podnosi tračeve o Mikičinim ljubavnim šemama.

Informer

 


- To je sve rijaliti! Ta devojka Sanja Grujić je bacila foru unutra, a Mikica je samo nastavio da se šali i priča mangupski da ju je kao ljubio u vrat. Moja snajka je opasna Dalmatinka i da veruje u te tračeve, odavno bi javno reagovala! Mikica se ponaša unutra kao i napolju, voli da se šali s devojkama, ali nikad ne prelazi granicu. Ma tamo je luda kuća, a on zapravo ne pripada tom svetu, kao ni ja - kaže Bojanić, pobednik "Farme 2".