03.04.2023.

17:21

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Aca Lukas nakon presude Draganu J. Vučićeviću: Utvrđeno je da je rekao istinu, JAVNOST JE STALA NA NJEGOVU STRANU! (VIDEO)

Lukas je bio iznenađen činjenicom da se zbog iznošenja istine i ličnog stava uopšte donose ovakve presude, a posebno je šokiran što je takva presuda izrečena Vučićeviću:

- Šta mogu da komentarišem kada smo Dragan i ja u sličnoj stuaciji. Dragan i ja možemo da zaboravimo tužbe koje imamo od novinara sa tajkunskih medija, zbog nečega što smo rekli što je uglavnom istina. Mislim da ne treba da ide u zatvor i da treba da se izbori, znamo ga svi, on je malo više tvrdoglav i svaka mu čast na tome. Zakon i taj član Zakona treba da se izmeni, jer čovek je rekao istinu i utvrđeno je da je rekao istinu. Ne treba da vređa istina, ako je zabranjeno da se kaže ono što svi znaju, ne znam o čemu se onda radi. Podrška Draganu, želim da ima efekta i znam da će imati efekta, a ovo je dokaz da nema slobode u medijima. Ja ga poznajem, ne podržavam njegov odlazak i štrajk glađu, jer je javnost stala na njegovu stranu  - rekao je Lukas

Informer

 

Pogledajte šta je još rekao pevač u videu ispod. 

Podsetimo, Dragan J. Vučićević osuđen je krivično zbog iznošenja istinih tvrdnji o Jugoslavu Ćosiću, na šest meseci zatvorske kazne koju je započeo danas u Okružnom zatvoru u Beogradu. Vučićević je najavio da će odmah po ulasku u zatvor započeti štrajk glađu sve dok se ne ispune dva njegova zahteva: da se obavi revizija sudskog postupka i dekriminalizaciju uvrede!