03.04.2023.

20:33

Foto: Printsreeen

Džet set

MILAN MILOŠEVIĆ PROSLAVIO 47. ROĐENDAN! Voditelj priznao šta NAJVIŠE voli da dobije za rođendan, pa otkrio da li se vraća na male ekrane!

Milan je poznat kao veliki prijatelj mnogih javnih ličnosti, a s obzirom na to da je zakupio celu salu za slavlje, očekuje se ozbiljan broj gostiju.

Informer

Milan Milošević, voditelj

Za proslavu svog rođendana Milan je odabrao je odelo specijalnog kroja kroja u svetlucavoj tirkiznoj boji i pozirao nasmejan prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao goste.

Milošević svake godine ima poseban zahtev od gostiju koji su većinskim delom poznate ličnosti, a to je koverta sa novcem.

Informer

Milan Milošević, voditelj

- Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu.

Milošević se takođe osvrnuo i na rijaliti program i tom prilikom šokirao sve prisutne priznanjem da od decembra više ne prati isti.

Informer

Milan Milošević, voditelj

- Ne ne, nisam upalio TV uopšte. Putem Instagrama vidim sta se dešava, nekada i odgledam klip. Ne mogu po sebi da gazim, ja sam mnogo voleo taj posao, davao sam sebe 300 odsto sebe. E sad ću sebe samo 100 odsto da dajem, ali ću da pokidam - dodao je on i otkrio da li se vraća voditeljskim vodama.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod, a ceo intervju možete pogledati na početku teksta.