03.04.2023.

22:30

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

KATARINA ŽIVKOVIĆ NIKAD ISKRENIJA: Često sam bila bez novca i bila sam tužna zbog toga!

Na samom početku razgovora, pevačica je opravdala svoj dolazak i otkrila zašto je došla upravo sa Kristinom koja joj je najbolja prijateljica.

Informer

 

- Znam da ste navikli da na događaje dolazim sa jačom polovinom, ali ovoga puta sam došla sa lepšom, tako je ovaj put - našalila se pevačica. 

Katarina se osvrnula na učešće u rijalitiju "Farma" u kojem je pre nekoliko godina i odnela pobedu, pa je progovorila o nedavnim spekulacijama da u to vreme nije zaradila novac.

Informer

 

- Ne bih to predstavila kao neku tužnu priču. Bila je situacija da sam ja predstavljala narod, ispalo je da pružam neki lažni sjaj. Uvek sam se trudila da izgledam lepo i sređeno, a često sam tada bila bez novca i bila sam tužna zbog toga. Bilo je tu nekih kontradiktornosti, ali dobro, to je iza mene i prošlo je - izjavila je Katarina Živković.

Pevačica je okrila da nije uveličela grudi, pa je se dotakla i novih pesama na kojima vredno radi.

- Imam tri fore, prva je dobar brushalter da moje grudi izgledaju veće, malo je i do šminke kada se slikam i snimam spotove, a naravno ima i fotošopa, tako da do remonta nije došlo, ovo su moje stare grudi. Vredno radim, pripremam nove pesme i album, ali neću da najavljujem preterano i da pričam dok ne bude sve gotovo. Ja dajem sve od sebe i svoj maksimum, to je jedino što je važno.