05.04.2023.

10:30

Foto: E - Stock, Promo

Džet set

PRIJATELJI SE POSVAĐALI NAKON TOLIKO GODINA! Ćemo: Izdaju nikad neću oprostiti! Milena Ćeranić: Samo glup čovek ne prašta prevaru!

Milena i Ćemo, koji su snimili duet "Više od života", veruju u prijateljstva između muškaraca i žena i priznaju da se druže više od decenije. Oboje su saglasni da nasilje ne treba trpeti, već odmah prijaviti policiji!


Amel Ćeman Ćemo:


Postoje li muško-ženska prijateljstva?
- Naravno da postoje i verujem u njih. Moje drugarice su pravi ženski mangupi, imaju sjajnu energiju i veoma su mi lojalne. Reč je o dugogodišnjim prijateljstvima koja će trajati, siguran sam, ceo život. Izdvojio bih Milenu Ćeranić, sa kojom sam godinama bio cimer. Ona je moj prijatelj i u dobru i u zlu! Pored toga što se svakodnevno čujemo i viđamo, snimili smo i duet "Više od života".
Treba li oprostiti prevaru?


Svako iz rijalitija može da postane popularan, ali ne i zvezda
Ćemo

- Zavisi koliko je veza ozbiljna, a i o kakvoj prevari se radi. Ako su ozbiljne, dugogodišnje bračne zajednice, možda nije pametno odustati od toga zbog seksa na jednu noć. Kad je reč o izdaji i paralelnoj vezi, to već ne bi trebalo opraštati. Ko te izda jednom, uradiće to ponovo. To sam, nažalost, osetio na svojoj koži više puta.


Da li rijaliti stvara zvezde?
- Ne! Svako može da bude popularan, ali ne može da bude zvezda. Rijaliti može da izbaci nekog u prvi plan, ali na njemu je da to iskoristi na najbolji način.

Informer

 


Treba li graditi karijeru kroz muzička takmičenja?
- Muzička takmičenja su sjajna stvar za mlade ljude da dobiju iskustvo i publicitet. Redovno pratim takve formate na televiziji. Međutim, ja nikad nisam učestvovao u njima. Karijeru sam gradio sam, postepeno i zadovoljan sam.


Treba li odmah prijaviti policiji fizičko nasilje u partnerskim odnosima?
- Fizičko nasilje ne treba opraštati. Nikad, nikome! Ne volim kad vidim da neko maltretira životinje, a kamoli ljude. Nijedna žena, a ni muškarac, ne treba da trpi zlostavljanje. To je nedopustivo!

Milena Ćeranić:


Postoje li muško-ženska prijateljstva?
- Naravno! Ćemo je moj najbolji prijatelj sa estrade. Kad smo se upoznali, bili smo radni pevači, a s vremenom smo postali i cimeri. Imam i prijatelje iz Kragujevca s kojima se družim još od detinjstva.


Treba li oprostiti prevaru?


- Za mene je glup svako ko ne oprosti prevaru. Ti praštaš radi sebe, a ne zbog drugih. Treba oprostiti sve, a ne samo prevaru! Ako na kraju ostanete u takvoj vezi, partneru ne treba prebacivati prošlost i aferu koju je imao. To je najgore! Zgadićete mu se!


Da li rijaliti stvara zvezde?

"Zadruga" je pomogla Slobi Radanoviću da postane zvezda
Milena Ćeranić

- Rijaliti stvara ličnosti koje su popularne u trenutku. Nisam postala poznata posle "Farme", već pre toga, kad sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Na primer, "Zadruga" je pomogla Slobi Radanoviću da postane zvezda, ali da njegov glas ne vredi, ne bi opstao toliko dugo i punio klubove.

Informer

 


Treba li graditi karijeru kroz muzička takmičenja?
- Kad sam gradila karijeru u "Zvezdama Granda", bila sam na televiziji i u novinama. Međutim, sada ima mnogo različitih platformi i društvenih mreža, pa čovek može i sam da ispliva. Kvalitetan pevač uvek dođe do izražaja i napreduje.


Treba li odmah prijaviti policiji fizičko nasilje u partnerskim odnosima?
- Naravno! Doduše, psihičko je gore. Bolje mi je da me neko udari pesnicom u glavu nego da mi drobi. Ne razumem ljude koje neko udari, a oni to ne vrate! Ja bih odmah uzvratila i verovatno i sama završila u zatvoru. Muškarac može da bude jači, ali ne i luđi od mene.

Informer