05.04.2023.

08:06

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

OSTAVIO JE SA POLA TELA VAN AUTA! Našu plesačicu udario pijani vozač i pobegao!

Sanja Obradinović jedna je od najboljih plesačica sa ovih prostora, a u jednom od njenih nastupa uživao je i Novak Đoković svojevremeno.

Informer

Sanja Obradinović

Ona je sada objavila da je pre tri dana doživela strašnu saobraćajnu nezgodu posle koje je, na sreću, ostala živa, ali je kazala da je vozač pobegao kada ju je udario.

Najpre je objavila fotografiju na kojoj je sređena i spremna za izlazak, i fotografiju smrskanog automobila:„Razlika između ove dve slike je samo sat vremena“, napisala je ona.

Informer

Sanja je potom opisala šta je sve prethodilo strašnoj nezgodi: „Stajala sam na semaforu da skrenem levo. Ali, ko je mogao da pretpostavi da će me udariti pijani vozač iz suprotnog smera, brzinom od 130 km/h? I ko je mogao da pretpostavi da će da me vidi onesvešćenu sa pola tela van automobila i da ode?“, dodala je poznata plesačica.

Informer

Nakon toga je u narednim storijima apelovala na sve da budu savesni i zahvalila se devojkama i momcima koji su je pronašli i pomogli joj.

Informer

Uz to je objavila i fotografiju na kojoj se vidi da ima medicinsku kragnu oko vrata, ali je srećom, dobro i nije zadobila teže povrede.

Informer