06.04.2023.

15:44

Foto: ATA Images

Džet set

BARBARA BOBAK PROGOVORILA O PESMI: Nadam se da Dragana Mirković neće da me tuži!

Pevačica kaže da se plaši da je Dragana Mirković ne tuži, jer ritam njene numere pod nazivom "Pogrešni" liči na hit Dragane Mirković iz 1994.godine, "Riding through the fire".

- Prvi deo koji sam čula bio mi je poznat, taj kostur je bio dobar. Želela sam da kupim i da nađem autora, ali nisam uspla. Kako da dođem do Dragane Mirković, liči ali kada uporedite nije baš isto. Nadam se da me Dragana neće tužiti - govori Barbara kroz osmeh.

Barbara kaže da je zadovoljna svojim izgledom, ali da joj smeta samo njen donji stomak i da je uradila usta:

Jedino što nisam volela je donji stomak, kilogrami, mišići, ali to se sve reši teretanom. Imala sam tanka usta, pa sam ih malo dopunila i to je sve što sam radila i što bih radila. U budućnosti, kada sve krene da visi, naravno da će doći do još nekih korekcija, ali za sada ne.

Informer

 

Pevačica se potrudila da promocija bude odlična i da sve prijatelje i kolege ugosti kako dolikuje. Među njima su se našli Aleksadrna Tadrić Cipka, Sanja Vučić, Boban Rajović, Aleksandra Čekić, Uroš Živković i mnogi drugi. 

Samo gledam da sve prođe kako treba, pa nemam vremena da budem uzbuđena. Izuzetno pridajem značaj mom izgledu. To je jedna od sastavnih i najbitnijih delova našeg posla. 

Barbara je u proteklom intervjuu istakla da je privlače i žene, a sada je objasnila šta je zapravo želela da kaže.

Informer

Nisam homoseksualna, samo sam rekla da ću se pre okrenuti za lepom ženom nego za muškarcem. Volim da vidim lepu ženu. Ne javljaju mi se ni muškarci ni žene, niko. Nema veze, nemam ni vremena - rekla je Barbara kroz smeh i dodala:

Dobijam poruke od fanova, kada me sretnu na ulici pitaju za sliku, ali slabo se krećem po ulici i slabo izlazim iz kuće da bi to bila česta pojava.