07.04.2023.

18:42

Foto: Foto: ATA images

Džet set

OGLASIO SE ACA BULIĆ NAKON ŠTO MU JE SIN PRIVEDEN: Aleksandar je trenutno u stanici Voždovac, ako napravi nešto što ne valja, odgovaraće!

Aca se ljubazno odazvao našem pozivu i potvrdio da je došlo do incidenta, ali je izjavio da je u pitanju verbalni konflikt:

Informer

Oglasio se nakon informacije da mu je sin priveden... Aca Bulić

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u guzvi nekog verbalnog konflikta, (Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju- izjavio je Aca.

Informer

Biznismen Aca Bulić sa porodicom

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili, Aleksandar Bulić priveden je danas u stanicu Voždovac zbog učestvovanja u fizičkom okršaju koji se dogodio u saobraćaju:

- Aleksandar Bulić, sin Dragana Ace Bulića priveden je danas sa svojim privatnim obezbeđenjem jer je učestvovao u tuči koja se dogodila u saobraćaju. Oni su, navodno, naneli povrede muškarcu koji je prevezen u Urgentni centar nakon ovog incidenta. Mlađi Bulić je i dalje u policijskoj stanici Voždovac gde je zadržan radi ispitivanja - kazao je izvor za Informer.

Šta se tačno dogodilo utvrdiće policija koja sada prikuplja informacije.