08.04.2023.

07:20

Foto: G.T.

Džet set

POVEĆALA GRUDI I STAVILA PIRSING NA BRADAVICE! Uki Ku otkrila šta je sve operisala!

Ona je na svom Jutjub kanalu ispričala šta je sve menjala na sebi, ali i koliko ju je to koštalo.

Informer

Voli ekstreme... Uki Ku

- Konačno sam zadovoljna izgledom! Ništa više ne bih menjala na sebi. Dovoljno mi je što sam smanjila nos, uvećala grudi i stavila pirsing na bradavice - započinje priču Uki.
Ona dodaje da obožava velike grudi kod žena:
- Uopšte nisam imala sise! Ljudi su mislili da sam prsata, jer sam nosila kineske bruseve sa jastučićima. S tim brushalterom sam izgledala isto kao sada sa silikonima. Najviše na svetu sam želela da uvećam grudi! Volim kad su velike! U dogovoru s lekarom sam stavila 400 kubika silikona, a za to sam platila 3.000 evra. Posle operacije, kada sam se budila iz anestezije, pitala sam mamu: "Gde su mi sise?" Rekla mi je: "Tu su, u zavojima, sve je u redu..." Bila sam u panici jer ih nisam odmah videla!

Najviše na svetu sam želela da uvećam grudi, volim kad su velike
Uki Ku

Uki Ku je potom rešila i da ih ukrasi:
- Odmah sam stavila pirsing na bradavice. Sviđa mi se kako to izgleda. Volim kad mi se kroz majicu naziru bradavice i pirsing.

Informer

Poslednji na spisku operacija je bio nos... Uki Ku


Influenserka, koja je nedavno smanjila nos, kaže da više neće ići pod nož.
- Sada imam najlepši nosić na svetu! Prezadovoljna sam i ne kajem se što sam za to 'pukla' 7.000 evra. Više ne idem na operacije.

Ima ožiljke na nosu i grudima

Uki Ku kaže da su joj nakon operacije nosa i grudi ostali ožiljci:
- Vidljivi su, ali ne znam da li to tako mora. Nisam sigurna da li je lekar pogrešio ili ja... Posle operacije je trebalo da mažem kremu protiv ožiljaka, ali je nisam redovno mazala.