08.04.2023.

17:12

Foto: Youtube printscreen/Red TV

Džet set

MAJKA POZNATOG PEVAČA ZAPRETILA ZBOG KRAĐE NJENIH EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA! Strahuje zbog mogućih posledica: To je krivično delo

Suzana Perović, javnosti poznatija kao Blondi, ponovo je dospela u žižu javnosti kada je njen sin, pevač Savo Perović, otkrio da je molio svoju majku da ne otvara nalog na "Onlyfans" platformi, što je ona ipak učinila.

Nakon što je osporavao majčinu želju, Savo je na kraju prihvatio i podržao njenu odluku, te Blondi već neko vreme zarađuje novac od ubacivanja golišavih fotografija na sajtu za odrasle, gde ima nekoliko hiljada pratilaca. 

Blondi se sada našla u problemu jer pojedini žele da joj ukradu materijal i dalje objavljuju po društvenim mrežama, što ona izričito ne dozvoljava. Zbog toga se Suzana oglasila i javno upozorila sve koji nameravaju to uraditi, da će ih krivično goniti. 

Informer

Blondi

- Svako preuzimanje slika bez dozvole biće sudski procesuirano. Krivično delo jer ovo je firma. Plaće se porez. Ako upotrebiš nešto bez dozvole, podrazumeva se da je krađa. Da ne biste došli u takvu nepriliku. U šali čovek naj*be. Nisam takav čovek, uvek volim da kažem - ne volim da uništim čoveka, hvala! - poručila je Blondi.