08.04.2023.

21:27

Foto: Printscreen, Novak Đurović

Džet set

MENI ONA DONOSI NOVAC! Sanja Marinković potkačila Staniju zbog provokativnih fotografija, ušle u klinč usred emisije

Jedna od gostiju u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković bila je i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević koja je pričala o uticaju rijaliti zvezda na društvo. 

Stanija je istakla kako je već 10 godina pred očima javnosti i da je tom prilikom bila deo različitih rijaliti formata, u šta se svesno upustila, ali da nikada nije želela da bude nekome uzor. 

Informer

Stanija Dobrojević

- Ja sam kao mlada devojka želela da se oprobam i snađem u takvim životnim okolnostima, i desilo se da sam tako napravila karijeru, ime i brend od sebe, a na taj način ostvarila i zaradu. Nesvesno sam počela da imam uticaj na javnost. Onda kad malo bolje razmislim o tome, na momente se uplašim sve te odgovornosti - rekla je ona.

Stanija je onda ponovila da je u prethodnih desetak godina, ipak dosta grešila, ali da je sada dovoljno iskusna da može da apeluje na sve mlade devojke kako i na koji način mogu da ostvare uspeh u životu.

- Od prvog dana sam propagirala da je obrazovanje najbitnije. Oduvek sam ih savetovala da završe fakultet, da svaka žena mora da ima svoj dinar i nezavisnost. Porodične vrednosti su najbitnije - dodala je ona.

Informer

Sanja Marinković

Na opasku Sanje Marinković da objasni kako onda komentariše svoje nage i provokativne fotografije, Stanija je zagrmela:

- Ja sam se jako svesno i inteligentno poigrala sa onima koji se bore za odredjene vrednosti pod velom licemerja i lažnog morala. Slikala sam svoju zadnjicu i slikaću je i dalje. Meni ona donosi novac i prodaje priču. Ja ne želim da budem savršena, želim samo da budem slobodna - rekla je Stanija.