08.04.2023.

21:53

Foto: printscreen

Džet set

BRENI I BOBI PRETI RUŠENJE VILE AKO NE SREDE DOKUMENTACIJU! Panika u domu Živojinovića, sve se zakomplikovalo

Lepa Brena našla se u centru dešavanja kada se saznalo da gradi kuću na placu koji se nalazi pored njihove kuće na Bežanijskoj kosi, a koji je u vlasništvu države Srbije, usled čega je građevinska inspekcija morala da obustavi dalje radove.

Informer

Sporni plac Lepe Brene

Pevačica na sve načine pokušava da reši problem nelegalne gradnje, kako bi mogla da završi svoju luskuznu vilu.

- Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da reše dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rešenje. Od ponedeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja - kaže izvor.

Informer

Lepa Brena i Boba Živojinović

Da je u pitanju bespravna izgradnja, pokazuje to što za objekat ne postoji građevinska dozvola u javno dostupnim dokumentima na sajtu Republičkog geodetskog zavoda. Upravo iz ovih dokumenata jasno je da je Brenina i Bobina parcela samo ona na kojoj je njihova kuća, a da je parcela van objekta vlasništvo Grada Beograda, kao i da nije formirana nova građevinska parcela na kojoj bi trebalo da se gradi bespravni objekat. Ubrzo je reagovala i građevinska inspekcija, koja je zatvorila celo gradilište.

Informer

Dokument sa sajta Republičkog geodetskog zavoda