11.04.2023.

10:24

Foto:

Džet set

POZLILO JOJ U AVIONU, POČEO POROĐAJ I SAOPŠTILI JOJ DA IMA RAK PANKREASA! Sestra Nataše Bekvalac preživela pakao, a sada sve to ispričala i čestitalal ćerki rođendan!

Dragana je napisala kako joj je porođaj s mlađom ćerkom Sarom krenuo ranije, te da osim činjenice da je krenuo u avionu i da je ćerkicu na svet donela u Bugarskoj, Natašaina sestra je priznala da su joj lekari uspostavili strašnu dijagnozu.

Informer

Dragana i Sara

Kako je opisala tog dana 11.4.1999. godine pozlilo joj je u avionu i hitno su sleteli kako bi se porodila. Tada su joj saopštili i da ima tumor pankreasa.

-  Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11.4.1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu svog života, jedan je od težih. Muž otišao u vojsku, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u 9-om mesecu, pozlilo mi je u avionu... Slećemo i hitan porođaj, ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi, ranije dosta i tada kreće pakao. Ona je jedino bila dobro, moja Sara... Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok, postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim, ali posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže: "Majka, ja ne znam šta ti više nije jasno?" kada je bilo šta pitam. "Pa, nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo" i neka.... Volim što je svoja, volim što zna sta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: "Hoću samo onako kako ja hoću slagala se ti ili ne"... Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene. Volim te hrabra moja devojčice, uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe, dok dišem. 24 - napisala je Dragana Bekvalac.

Dragana, pored ćerke Sare ima i stariju Teodoru sa suprugom Mihailom Šekularcem.