12.04.2023.

07:20

Foto: Youtube printscreen/Maya Berovic

Džet set

SAZNAJEMO! POPULARNA PEVAČICA MAJA BEROVIĆ POSTALA GLUMICA! Glumi Moldavku u filmu "Megdan"!

Maja Berović je postala glumica i igra Moldavku u filmu "Megdan", saznaje Informer! Popularna pevačica dobila je ulogu u filmu koji producira sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević.

Maji je ovo prva uloga zbog koje je morala da nauči strani jezik.

Informer

Maja Berović

- Maja glumi Moldavku i ima repliku na rumunskom jeziku. Baš se posvetila ovom projektu, dugo je vežbala svoje scene i akcenat kako bi što vernije dočarala Moldavku - priča izvor Informera blizak Berovićevoj i dodaje da još čuvaju u tajnosti detalje njene uloge:

- Maja neće glumiti pevačicu, kao što su mnogi očekivali, već jednu veoma zanimljivu devojku iz Moldavije. Ne smem da otkrivam detalje, ali siguran sam da će gledaoci biti pozitivno iznenađeni i njenom ulogom i njenom glumom.

Informer

Maja Berović

Dobro se snašla

Popularna pevačica se dobro snašla na novom poslu.

- Maja je veliki profesionalac, lepo je sarađivala sa svima, slušala je savete reditelja, producenata i cele ekipe. Mnogo su joj pomogli i glumci, koji su je lepo prihvatili i od kojih je "krala zanat". Pošto je godinama na estradi i glumi u spotovima, ovo joj nije bio prvi put da stane pred kamere i glumi, ali joj je svakako bilo drugačije i teže - kaže naš sagovornik i dodaje da pevačica jedva čeka da odgleda film:

Krala zanat

Maji su mnogo pomogli glumci, koji su je lepo prihvatili i od kojih je "krala zanat"

- Maja je dala sve od sve sebe da ispuni očekivanja cele ekipe. Nije joj bilo lako, jer kod kuće ima malo dete i mnogo zakazanih nastupa. Međutim, uspela je da se organizuje i sada čeka da vidi finalni proizvod.

Informer

Maja Berović

Jaka ekipa

Pozvali smo pevačicu, ali ona nije želela da se priča na ovu temu. U filmu "Megdan" glavnu ulogu "čoveka sa mesecom u očima" (po pesmi Đorđa Balaševića) tumači Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora. Pored Vojina, u ovom ostvarenju glume i Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović... Film se snima u Srbiji, Sloveniji i Moldaviji.

Vojin glavni glumac

U filmu "Megdan" glavnu ulogu "čoveka sa mesecom u očima" (po pesmi Đorđa Balaševića) tumači Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora

Pevačice koje su se oprobale kao glumice

Mnoge pevačice oprobale su se kao glumice, a najuspešnije među njima verovatno su Lepa Brena ("Hajde da se volimo"), Dragana Mirković ("Slatko od snova") i Seka Aleksić ("Mi nismo anđeli 3"). Milica Pavlović igrala je u prvoj sezoni serije "Pevačica", dok je u nastavku glavnu ulogu dobila Milica Todorović. Aleksandra Prijović i Aleksandra Mladenović pojavile su se u "Ubicama mog oca".