12.04.2023.

12:23

Foto: ATA Images

Džet set

OTKRIVENO KO JE NOVI DEČKO DŽEJLE RAMOVIĆ! Pevačica mesecima krila vezu sa svojim poslovnim saradnikom

Džejla Ramović od samog pojavljivanja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" privukla je pažnju javnosti, što zbog glasa i stasa, tako i zbog svog odnosa sa mentorkom Marijom Šerifović.

Ono što je svima posebno zanimljivo kada je Džejla u pitanju jeste svakako njen ljubavni život o kojem nikada nije pričala u javnosti. Međutim, mlada umetnica je napravila presedan i na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izvesnim momkom.

Informer

Džejla Ramović

Njeno srce je osvojio Isak, klavijaturista koji več neko vreme prati Džejlu na nastupima. 

- Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim na stupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke, bili su na distanci do sada jer nisu želeli da se sazna za njihovu ljubav - izjavio je jedan od pevačicinih kolega.

Informer

Džejla Ramović sa dečkom

- Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Ona se uvek branila ćutanjem, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Isakom iako ta ljubav traje već nekoliko meseci, a njeni roditelji ih podržavaju jer su ga upoznali i baš im se svideo jer pazi na nju i čuva je na nastupima - zaključio je izvor.