13.04.2023.

07:30

Foto: ATA Images

Džet set

JA SAM ZA VAS... Ana Nikolić javno zapretila celoj estradi, pevačica uputila brutalne reči

Ana Nikolić važi za nekog ko poslednjih godina digne prašinu oko sebe svakim svojim postupkom, a javnost nikada ne ostane ravnodušna.

Bilo da je u pitanju njena muzička karijera, privatni život ili pak odnos sa kolegama, Ana ume da isprovocira ljude, pa se tako samo komentari na njen račun nižu.

Informer

Ana Nikolić

Pevačica je sada objavila na svom Instagram profilu jedan stori koji je krajnje zanimljiv, a može se reći i u njenom stilu, gde se opet našalila na svoj račun. 

Naime, radi se o snimku na kojem član bugarskog parlamenta objašnjava svojim kolegama koliko je bitan i važan, pa je sebe uporedio sa Koka Kolom.

Informer

Ana Nikolić objava na Instagramu

- Estradi bih poručila... Ja sam Coca Cola za vas. Od danas me tako zovite! - poručila je Ana čitavoj estradi.

Podsetimo, Anin život pored muzičke karijere obeležio je i buran ljubavni život sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim je bila kratko u braku, a kruna njihove ljubavi jeste ćerkica Tara. Rasta i Ana nisu u dobrim odnosima, u jednom momentu ga je pevačica čak i medijski prozivala zbog toga što je loš otac, na šta se Đurić nije oglašavao. Kako je pevačica sama isticala, raskid sa bivšim partnerom joj je jako teško pao, pa je zbog toga dugo bila loše, ali se iz svega toga izvukla zbog svoje naslednice, kojoj kako kaže, mora biti dobra majka.