13.04.2023.

11:03

Foto: printscreen

Džet set

OPET SMO BLISKI! Zlata progovorila o odnosu sa Pejom nakon njegove operacije srca, oživeli stare emocije?!

Bivši suprug Zlate Petrović, Zoran Pejić Peja nedavno je operisao srce, a pevačica je ostavila sve obaveze po strani kako bi bila sa njim. 

Informer

Zlata Petrović

Pevačica je sada, kada se Peja oporavio otkrila koliko joj je bilo teško i kako se borila sa strahovima zbog njegove operacije i celokupnog zdravstvenog stanja.

- On je sada super, oporavlja se odlično i to je najbitnije. Šta da se radi, znao je da ima problem, da to mora da se reši i hvala Bogu da je sve kako treba. Život je to sve, ne znamo šta sve može da nas snađe. Čujemo se sada redovno i opet smo bliski - rekla je pevačica.

Informer

Zoran Pejić Peja

Kako je i Vesna Zmijanac nedavno isto ugradila bajpas i kao Peja, Zlata je istakla da se čula sa njom, ali da često zove i Nikoliju jer neće da opterećuje svoju dugogodišnju koleginicu. 

- Stalno se čujemo, ali sam uzela i Nikolijin broj da Vecu ne opterećujem mnogo, jer se ona sada oporavlja. Šta da radiš, Vesna je zmaj, mora da se oporavi i da ide dalje. Ona je jaka žena, preguraće sve to. Kad te tako nešto strefi nemaš vremena mnogo da razmišljaš, nego to ti je što ti je i bori se. Nikolija je stalno uz nju, tako da sve to ide u pravcu u kom treba. Šta smo sve prošli dobro smo i živi - izjavila je Zlata. 

Informer

Vesna Zmijanac

Podsetimo, Zlata i Peja su se svojevremeno upoznali na jednom snimanju njegove emisije u kojoj je ona bila gost. Godine 1996. jedno drugom su i izgovorili sudbonosno „da", a kumovali su im Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski. Kruna njihove ljubavi svakako je naslednik Jovan, na kog se ne zna ko je više ponosan, da li poznata majka ili otac.