14.04.2023.

07:00 >> 11:10

Foto: Foto Instagram prntscreen

Džet set

JK U DUBAIJU ZA VASKRS! Za sedam dana daje 24.200 evra da bi s ćerkama uživala u lukusuzu!

Kako saznaje Informer, pevačica je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra!

Informer

Jelena Karleuša

- Jelena je odsela u jednom od najluksuznijih hotela u Dubaiju ("Fajv palm džumejra") sa uslugom ol-inkluziv, jer je želela da sa ćerkama maksimalno uživa na putovanju. Hotel ima privatnu plažu, što je Karleuši bilo veoma važno jer je želela mir. Pored toga, na raspolaganju su joj i nekoliko bazena na otvorenom, spa-centar, restorani u kojima hranu spremaju svetski poznati kuvari... Njen apartman ima veliku terasu i pogled na more - započinje priču za Informer izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra

Naš sagovornik kaže da je JK posle samo dva dana na odmoru otišla u poznati šoping mol u Dubaiju i tamo spiskala 11.400 evra.
- Odmah je posetila butik omiljenog brenda "Dolče i Gabana" i kupila bodi sa ukrasnim kamenčićima za 8.950 evra. Za rukavice istog brenda sa identičnim ukrasima dala je čak 2.450 evra. Ona će ovaj skupoceni stajling obući za potrebe snimanja omota za album "Alfa", na kom vredno radno.

Informer

Nije žalila pare... Jelena Karleuša

Nosi papuče od 1.700 evra

JK ne štedi novac i nosi papuče od 1.700 evra! Pevačica je nedavno objavila fotku iz lifta, a na nogama je imala papuče svetski poznate modne kuće "Luj Viton", koje je ukombinovala sa helankama i džemperom.

Umorna


Inače, Jelena je baš zbog rada na novim pesmama odlučila da ove godine za Vaskrs otputuje, jer joj je odmor bio preko potreban.
- Nije imala snage da se bavi dekoracijom i preuređenjem doma sa prazničnim motivima, jer je umorna od rada na novom CD-u. U prethodnom periodu je često bila u studiju, pa je iscrpljena. Zato je spakovala kofere i otišla u Dubai. I Atini i Niki se dopala ideja da za raspust otputuju sa mamom u toplije krajeve, jer obe obožavaju more. A i posebno ih raduje što će Vaskrs proslaviti u drugačijem ambijentu - završava naš sagovornik.

Informer