19.04.2023.

07:05

Foto: Printscreen/Instagram, ATA Images

Džet set

POROĐAJ KOŠTAO SKORO 4.000 EVRA, A DAN U BOLNICI 300! Ceca ne žali pare za snajku Bogdanu i unuka Krstana!

Informer

Ceca je presrećna zbog rođenja drugog unuka...

- Ceca je rekla da za njenu snajku sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Tasa ostala u Španiji

Ceca je preksinoć u svojoj vili organizovala žurku povodom rođenja unuka, ali o ciframa nije želela da govori. Folk zvezda nam je, međutim, otkrila da je spremila specijalne darove za Bogdanu.

Informer

Anastasija Ražnatović

- Za snajku imam poseban poklon, ali ona to ne zna i želim da bude iznenađenje! Krstan je super, dobiće našu bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da Veljko i Bogdana dobiju i devojčicu. E tad ću bankrotirati! - rekla je Ceca s osmehom i otkrila zašto tetka Anastasija nije bila na proslavi:

- Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, čeka papire i zato ne može da napušta Španiju.

Informer

Bogdana Ražnatović

Ražnatovićeva je u svoju vilu pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković... kao i cela porodica Rodić.

Veljko se napio

Ponosna baka se u jednom trenutku popela na stolicu, pila pivo i zapevala: "Morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka"! Tati Veljku su pocepali na desetine majica.

Informer

Veljko je dobio drugog sina...

- Baš sam se napio, ali od sutra više neću da pijem, moram da se pripremam za meč. Presrećan sam što mi je Bogdana rodila još jednog sina - rekao je ponosni tata.

Porodična prijateljica Ražnatovićevih, pevačica Sanja Đorđević ima neobičan predlog.

- Jedan deo Cecine kuće treba odvojiti za žene koje ne mogu da rađaju. Neka provedu tu koji mesec, dobro delo će uraditi! - rekla nam je Sanja i pohvalila svu omladinu u Cecinoj vili:

- Bogu hvala, sva deca su divna i vaspitana!

Cecina drugarica Dara Bubamara snimala se kako pije na plaži u Rio de Žaneiru!

- Juhu, Ceco, slavimo i u Riju! Neka je Krstan živ i zdrav, sve čestitke porodici Ražnatović! Volim vas! - poručila im je Dara.