21.04.2023.

13:35

Foto: printscreen instagram

Džet set

U JEKU AFERE, DŽEHVA POKAZALA KAKO SE IGRA BANANOM! Teodora objavila snimak, pa poručila: Kao kod nekih muškaraca! (VIDEO)

Teodora, koja je trenutno na Sejšalima, objavjuje provokativne fotografije s plaže, ali i proizvode sa ovih ostrva među kojima je pokazala i jednu bananu. U okviru videa, Teodora je, držeći malu bananu, kazala:

- Kao kod nekih muškaraca - rekla je Teodora.

Ona je osim afere s fotografijom na kojoj je naga imala i skandal vezan za jedan audio snimak na kojem se, navodno, čuje njen glas tokom intimnog odnosa s muškarcem za kojeg se spekulisalo da je košarkaš Matijas Lesor.

Informer

U centru zbivanja...Teodora

Sve ovo Teodoru nije mnogo pogodilo, ali njenu majku Gocu Džehverović i te kako jeste.

- Ne bi ona nikad dozvolila da se slika naga, nije klinka niti bezobrazna devojčica. U današnje vreme sigurno ne bi to sebi priuštila. Doduše, postoje ljudi koji se time bave, odnosno hejteri kako bih ja rekla. Naš odnos i reputaciju neće srušiti. Mogu sigurno da demantujem priču oko nagih slika Teodore - započela je njena majka, pa je rekla da ih je cela situacija malo potresla:

Informer

Podržava i brani ćerku... Goca i Teodora

- To nas je baš potreslo. Pokušava i ona da sve iskulira, kao i svi mi. Već smo se navikli, to je cena slave kada ste zvezda. Možemo Teodoru da računamo kao mladu zvezdu. Jednostavno, to je cena javnosti- kazala je Goca.