21.04.2023.

20:39

Foto: Instagram printscreen

Džet set

NIKO NIJE VEROVAO U NJU! Mahrina se prvi put pojavila u ovom takmičenju, žiri nije bio oduševljen njenim pevanjem

Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, postala je poznata javnosti za vreme takmičenja u "IDJ show-u" gde je osvojila visoko drugo mesto. Nakon završetka pomenutog takmičenja, karijera mlade pevačice je krenula uzlaznom putanjom, a svaka njena nova pesma za kratko vreme postane veliki hit.

Informer

Mahrina

Međutim, malo ko zna da se Mahrina davne 2015. godine, kada je imala samo 18 godina takmičila u "X fakotoru", a tu nije baš najslavnije prošla.

Mlada umetnica se tada predstavila publici i žiriju sa pesmom "Je veux" od Zaz, a svi su bili oduševljeni njenih fizičkim izgledom zbog kog je dobijala mnogobrojne pohvale. Žiri koji su tada činili Željko Joksimović, Aleksandra Kovač, Masimo Savić i Tonči Huljić, nisu baš bili fascinirani njenim vokalnim sposobnostima, zbog čega je Marina ispala iz takmičenja. 

- Vidi, ti si toliko bila slatka i šarmantna da sam ja ostao bez teksta - rekao je Željko.

Informer

Mahrina, takmičenje u X faktoru

- Ja sam pre svega opčinjena tvojom lepotom, ne samo fizičkom... Zračiš iznutra lepotom i to je najbitnije. Vokalno je to bilo okej, sve je bilo na mestu i ti si kao jedan upakovani, slatki kolač - izjavila je Aleksandra Kovač tada. 

- Ti puno više imaš glas koji je sada moderan u Evropi. Sigurno je sve, ali nije savršeno. Kako mene ne zanimaju savršeni glasovi jer su dosadni... ti si onako mala francuska damica ili to želiš biti. Objektivno oskudnih pevačkih mogućnosti, ali imaš ono nešto - rekao je Tonči Huljić.

- Dobila si komplimente i neosporno je da si slatka, međutim, surova realnost i sadašnjost su nešto sasvim drugo. Uz svo moje simpatisanje tvog pesonalitija i tebe same, moram reći da ideš kući - završio je Željko. 

Informer

Mahrina

Ovo Mahrinu nije sprečilo da se nekoliko godina kasnije prijavi na još jedno muzičko takmičenje gde je ostvarila odlične rezultate, a pokazatelj su njenih hitnovi koji broje milionske preglede na Jutjubu, kao i nastupi za koje se traži karta više.