22.04.2023.

09:38

Foto:

Džet set

SRĐAN PREDOJEVIĆ DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU! Voditelj prošao kroz agoniju zbog porodičnog gubitka, samo jednom pričao o tome

Jedan od najpoznatijih voditelja, Srđan Predojević, godinama je u medijima, a publika ga dobro zna po višegodišnjem radu na Studiju B, RTS-u, TV Prva i TV Pink, a neverovatnu popularnost stekao je vodeći "Jutarnji program" sa svojom kumom Jovanom Joksimović.

Informer

Srđan Predojević, Jovana Joksimović

Srđan važi za nekog ko svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, te se shodno tome malo zna o njemu. Jedino što je poznato jeste to da je oženjen i da on i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju.

Ipak, verovatno veoma mali broj ljudi zna da su Srđan i Mirjana izgubili bebu 2012. godine, dok je ona bila u poodmakloj trudnoći. Ni tada, voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nije želeo da govori o ovom traumatičnom priodu, te se isključivo fokusirao na posao, dok je iza kamera brinuo o svojoj supruzi.

Informer

Srđan Predojević

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala - rekao je tada Srđan za domaće medije tada.