24.04.2023.

19:41

Foto: printscreen

Džet set

DVE NEDELJE PRED SMRT OTKRIO MU JE SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! Voditelj obelodanio detalje razgovora sa Vidićem: Nije se žalio da je loše

Poznati modni kreator, Saša Vidić, danas je iznenada preminuo u 52. godini u KBC Bežanijska kosa gde je hitno primljen jer mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. 

Komšije tvrde da ga dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Informer

Saša Vidić

Tokom emisije "Puls Srbije", voditelj Ivan Gajić je otkrio da je pre dve nedelje imao razgovor sa pokojnim dizajnerom povodom gostovanja u emisiji i da mu je tada otkrio svoju neostvarenu želju.

- Saša i ja smo se čuli pre jedno dve nedelje za "Divan šou". Imao sam ideju da on bude u njemu, pošto imamo deo gde ocenjujemo modne kombinacije naših javnih ličnosti. Nažalost do toga nije došlo. Ono što je sigurno ostala njegova neostvarena želja, baš mi je u tom razgovoru od pre dve nedelje otkrio - rekao je voditelj.

Informer

Ivan Gajić

Ivan je tada ispričao da je Saša hteo da proda stan u Beogradu i preseli se u Hrvatsku, gde je želeo da razvije biznis. 

- Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se oseća loše ili slično - rekao je voditelj.

Informer

Saša Vidić

Podsetimo, srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.