24.04.2023.

20:00

Foto: printscreen

Džet set

PAMTIĆU GA PO TOME! Oglasila se Sanja Vučić nakon vesti o smrti Saše Vidića: Bio mi je podrška

Poznati modni kreator, Saša Vidić, danas je iznenada preminuo u 52. godini nakon što je hitno primljen u KBC Bežanijska kosa. 

Informer

Saša Vidić

Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge poznate ličnosti koje su se u velikom broju opraštale od prijatelja i poslovnog saradnika. 

Sanja Vučić izjavila je saučešće porodici i otkrila da joj se Saša slao motivacione poruke tokom njenog prvog takmičenja na "Evroviziji", koje su joj bile velika podsterk, a priznala je i da joj je jako žao što nisu mali prilike da sarađuju. 

Informer

Sanja Vučić

- Saučešće porodici, velika tuga. Bio mi je podrška nakon prvog "Eurosonga". Nismo nikada sarađivali, u to vreme slao mi je jako značajne motivacione poruke koje su mi bile podstrek. Pamtiću ga po tome. Pratili smo se na društvenim mrežama i pratila sam njegov rad na novoj kolekciji - rekla je Sanja Vučić. 

Podsetimo, srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.