25.04.2023.

09:15

Foto: printscreen

Džet set

ANASTASIJA I GUDELJ U NIKAD VIĐENOM IZDANJU, NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Pevačica pokazala kako se provode u Španiji!

Anastasija je veoma aktivna na Instagramu, često deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako rado objavi i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života. 

Pevačica je sada sve iznenada kada je na storiju objavila njihovu zajednički fotografiju sa neke proslave iz Sevilje, na kojoj su oboje oduševili sve stajlinizima.

Informer

 

Anastasija zablisala u crvenoj haljini, sa ogromnim cvetom u kosi i crvenim ružom na usnama, te je mnoge podsetila na pravu Španjolku. S druge strane, fudbaler je obukao svečano odelo, ali je na glavi imao maramu.

Informer

 

Anastasija neko vreme neće dolaziti u Srbiju kako bi lakše dobila papire u Španiji, što je otkrila njena majka Ceca Ražnatović.

Informer

 

- I ona je sve vreme sa nama. Njoj je mnogo teško i žao što nije u prilici da bude sa nama. Već sam Vam rekla razloge, zato što čeka papire, ne može da izađe iz zemlje. Čuli smo se više puta sa Nemanjom i Anastasijom, sve vreme smo bili na vezi - rekla je pevačica na proslavi rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Krstan.