25.04.2023.

16:36

Foto: Informer

Džet set

NIJE BIZNISMEN, STUDENT JE! Kija Kockar priznala da ima novog dečka, otkrila sve o njihovoj vezi

Pevačica i bivša pobednica rijalitija "Zadruga", Kija Kockar, priznala je da je zaljubljena, kao i da ima novog dečka kojeg ne želi da prikazuje još uvek javnosti.

Kako je istakla, u pitanju je student, a zatim je otkrila da ga ona ne finansira, kako su mnogi pomislili jer on sam radi i zarađuje za sebe. 

Informer

- Imam nekog ko me gleda lepo, tačno. Vrlo lepo, da. Pitate me da li je veza na daljinu? Pa, zavisi kako kad. Mislim, svi mi putujemo, pa smo nekad odvojeni, tako da... Svakako, odnos nam je stabilan - kazala je Kija Kockar.

Kija je zatim otkrila da ga neće eksponirati, zato što on nije javna ličnost, već student koji radi i zarađuje za sebe. 

- Pa, nećete ga još upoznati. Što? Pa, nećete... Nije javna ličnost, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga finansiram, kažete? Ne. Ovo je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne finansiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je - istakla je ona.

Informer

Kija Kockar

Kiji su na pomen oca oči zasuzile i tom prilikom je otkrila da će uskoro biti 5 godina od njegove smrti, zbog čega je jako emotivna. 

- Mom ocu će sad biti pet godina od smrti. Ove godine bi mu bio rođendan, a onda je i godišnjica, u razmaku od dva dana. Skoro mi je stigao video jedan, mislim da je to jedini klip koji imam od mog oca, neki stariji... Svaki put kad ga vidim zaplačem. Otac mi sada najviše nedostaje. Nije mi nikada nedostajao, sad mi nedostaje. Kad sam starija mi nedostaje, eto, valjda to tako ide, sa godinama. Ja sam bila predobra ćerka. I on i majka su uvek bili ponosni na mene. Izvinite, malo sam emotivna sad... - kazala je ona sinoć.