27.04.2023.

15:15

Foto: Instagram

Džet set

IMAO JE PROBLEM SA ALKOHOLIZMOM, ZVAO JE PROSTITUTKE, DEMOLIRAO HOTEL... Mitra Mirića su kroz karijeru pratili skandali, a sada je opet u centru pažnje!

Mitar je naišao na osudu voditeljke Dušice Jakovljević zbog spota sa duplo mlađom ženskom osobom i zbog onog što u njemu prezentuje. Naime, on je imao vrele kadrove sa pomenutom devojkom, a Dušica je bila zgrožena prizorom.

Informer

Objava Dušice Jakovljević

- Je l' vas nije sramota? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećeva klinki kule i gradove da bi bila sa njim, i ova mučenica... Zgrožena sam. Muka mi je - napisala je ona javno.

Podsetimo, Mitrov život obeležili su brojni skandali. Poznato je da je pevač godinama imao problem sa alkoholizmom, a nedavno se pisalo kako je demolirao jedan hotel dok je bio pod dejstvom alkohola.

Informer

Mitar Mirić, pevač

- On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor - rekao je izvor blizak pevaču.

Međutim, Mitar nije bio u centru skandala samo zbog poroka, za njegovo ime bile su vezane i mnogobrojne afere. Naime, transrodna pevačica Elektra Elit iznela je šok tvrdnje da je pevač zahtevao usluge od nje.

Informer

Mitar Mirić, pevač

- Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala se*s, ali pisao mi je jedan narodni pevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za se*s i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim prostitucijom u svojoj državi. On nije moj tip - pričala je ona.

Takođe, folker se svojevremeno našao u žiži javnosti nakon što je 2019. godine osvanula vest da je pevač navodno u vezi sa izvesnom Draganom, iako je godinama u braku sa suprugom Suzanom, što je pevač oštro demantovao.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje. Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - govorio je Mirić, koji je više puta uhvaćen kako razmenjuje poruke sa devojkama.