27.04.2023.

17:06

Foto: Instagram

Džet set

KAKAV JE OVO STOMAČIĆ? Katarina Grujić na nastupu sve ostavila bez teksta! (FOTO+VIDEO)

Pevačica je imala usku haljinu pripijenu uz telo, a ono što se moglo primetiti je njen stomačić, pa se postavlja pitanje da li je Katarina ponovo u drugom stanju.

Fotografiju svi komentarišu, a nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kaća je imala zakazana četiri nastupa, u Melburnu, Sidneju, Adelejdu i Pertu, prva tri je održala, dok je poslednji otkazan.

Na njenom Instagram profilu nismo mogli da vidimo atmosferu s njenih koncerata u Australiji, ali zato jesmo videli kako se Kaća provodi na dalekom kontinentu.

Informer

 

Na svakom njenom nastupu se traži karta više, mlada pevačica ima puno fanova, a oni su sa njom horski pevali svaki njen dobro poznati hit.

Katarina Grujić je obilazila znamenitosti i turističke atrakcije u Adelejdu, Sidneju i Melburnu, a naravno, našla je vremena i da se slika s kengurima koji su zaštitni znak Australije.

Informer

 

Na osnovu video-snimaka, može se zaključiti da se pevačice odlično provela i da je njena publika u Australiji uživala.

S obzirom na to da je nastup u Pertu trebalo da bude poslednji u okviru ove mini-turneje, to znači da će Kaća uskoro da se vrati u Beograd, gde je čekaju ćertkica Katja i suprug Marko Gobeljić.

Pevačica je trebalo da ide u Australiju sredinom januara, ali je tada njena turneja otkazana i pomerena za proleće, kada su dodata još dva koncerta.

Informer