27.04.2023.

21:30

Foto: printscreen

Džet set

POZNATI REPERI SNIMILI PESMU O ŽIVOTU OCA ŽELJKA MITROVIĆA!

Nakon posete Vaspitno poravnom domu Kruševac poznati reperski dvojac Rimski i Corona bili su inspirisani i zajedno sa Milanom Jankovićem Čorbom napravili su pesmu. Epizodu sa decom iz Sivog doma za nekoliko dana pregledalo je više od predeset hiljada ljudi. 

Pravo iz dvorišta stiže nam priča iz sivog doma, čuvene serije Darka Bajića koja i danas u repriznim terminima trideset i sedam godina od prvog prikazivanja ima pažnju kako starih tako i novih gledalaca. Ko su generacije koje su danas unutra, koliko su se vreme i krivična dela promenili istražuje Milan Janković Čorba, kuvar i autor emisije Gastro Hood. U posetu je poveo i popularne repere Rimskog i Coronu, koji nisu ostali imuni na priče i na kraju posete snimili su pesmu koja je nastala iz razgovora sa decom. Beogradska premijera okupila je muzičare, glumce i bivše zadrugare na jednom mestu. 

Informer

Kako smo saznali iz pozdanog izvora ekipa je slalvila do kasno u noć a ako je suditi po komentarima na Youtube imali su i zašto. 

Život ove dece godinama ispiriše razne autore a kako smo nedavno saznali iza jedne od najpoznatijih priča krije se i otac medijskog maga i muzičara Željka Mitrovića: 

- Ja sam izuzetno emotivno vezan za ovu celu priču pre svega iz razloga što je moj otac rastao bez roditelja i bio je u Kazneno-popravnom domu "Vasa Stajić". Po njemu je i rađen film "Sivi dom". - rekao je prilikom jedne od humanitarnih akcija, kojih je pokrovitelj, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media grupe. 

Popularni kuvar i zadrugar već ovog vikenda nastavlja svoja gostovanja i to za prvomajski uranak kada u mestu rodjenja Karadjordja, Viševac sprema divlju svinju za sve posetioce