01.05.2023.

07:30

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Džet set

VELIKI SU, A JA SAM MALENA! Maja Nikolić jedan kućni posao ne može da obavlja: Plašim se da ne padnem s drugog sprata!

Pevačica ističe da obožava da radi sve po kući i da joj ništa nije teško, ali smatra da muškarci treba da se pozabave poslovima oko automobila.

Maja Nikolić kaže da svaki vikend vredno nastupa, ali da se trudi da svaki praznik provede u prirodi, a voli da bude van Beograda.

Kako proslavljaš 1. Maj, da li si tip koji voli da ide van Beograda kada je praznik?

- Obožavam kada je praznik da idem van Beograda, uvek se trudim da spojim 4-5 dana. Ranije sam išla u Beč kod brata ili odem do Hrvatske. Ovaj 1. maj radim, pevam, inače se trudim da svaki praznik provedem u prirodi. Osećamo da nam stiže leto, priroda se budi uvek taj dan pamtim po lepoj energiji i dobrom provodu.

Informer

 


Da li si nekada išla na uranak, možeš li da ispričaš neku anegdotu iz mladosti koju pamtiš?

- Poslednji put sam išla na uranak 2012. godine sa Aleksandrom Vulinom i Pokretom socijalista, bili smo pored Kruševca u šumi. Prelpo je bilo, cela ekipa je bila fantastična, pevali smo, bili na fantastičnom ručku. Tada je u društvu sa nama bio i glumac Rastko Janković, kog obožavam, to je bio provod za pamćenje. 


Pamtiš li prvo pijanstvo, da li se ikada desilo da si se nakon praznika probudila sa glavoboljom?

- Mene hvata posle dve čaše, tako da ne volim supstance koje utiču na svest i menjaju karaker ličnosti. Obično kada popijem par pića, obavezno zovem " sigurnog vozača" i idem tako kući, tako da se nikada nisam napila. Na taj način sebi obezbedim sigurnu vožnju, voze me mojim kolima do kuće. Svima savetujem čim popiju više od jednog pića da angažuju vozača i mirni su. 


Šta voliš da radiš, koje kućne poslove obavljaš bez prigovora?

- Sve kućne poslove obožavam da radim, potpuno sama održavam stan. Kuvam, sređujem svoj stan, nemam žene koje čiste. Prijateljica mi jedino pomaže oko čišćenja prozora, oni su veliki, a ja sam malena imam 156 centimetara, pa prosto da ne ispadnem sa drugog sprata! Ne smem da se zezam i da rizikujem, a sve ostalo obožavam da radim, ja sam prava žena, to su stvari koje mi idu od ruke! Obožavam kućne poslove!  

Informer

 


Da li poslove treba deliti na muške i ženske?

- Muške i ženske poslove treba odvajati u smislu da muškarci treba da poprvaljaju auto, da menjaju ulje, svećice u tom smislu ako se pokvari. Za mene je voziti auto samo staviti ključ, ništa vezano za auto ne znam, osim da promenim gumu. Mislim da zato imamo džentlmene. Nemam ništa protiv da muškarci kuvaju, čak znam da su zbog svoje pasije i talenta mnogo bolji u kuhinjin od mnogih žena. Moj sin odlično kuva, on je majstor u kuhinji, ima 26 godina i živi sa svojom verenicom. Guram se u kuhinju u nekim od restorana gde mi se nešto dopalo i tražim recept. Znam da spremam sva tradicionalna jela, živela sam na tri kontinenta,intersantan je pasulj iz Brazila sa suvim šljivama i crvenim paprikama ili čorbu od bikovog repa.


Ko je majstor u kuhinji, ti ili partner?

- Nemam partnera, potpuno sam sama. Izašla sam iz duge veze, uživam u životu i kuvam sama. 


Kako komentarišeš koleginice koje se hvale da ne znaju ništa da urade?

- Svako je gospodar svoje sreće, tako da ne bih da kometarišem koleginice. Svako voli različite stvari, ja obožavam kućne poslove i prvo sam mama, pa onda tek pevačica i estradni umetnik, to su različiti karakteri, tako da nikoga ne osuđujem. Gledam svoj život, ne zanima me ko šta radi i ko šta misli. 
 

Informer