28.04.2023.

20:05

Foto: Branko Pantelić

Džet set

"U OVOJ HALJINI ĆU IZGOVORITI SUDBONOSNO DA"! Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila javno! (FOTO)

Otkako ju je zauvek napustio "Panonski mornar", udovici Đorđa Balađevića dani su predugi, osmeh na lice jedino uspevaju da joj vrate deca i unučići sa kojima najviše voli da provodi vreme, a ova nekad uspešna gimnastičarka, a danas jednako sjajna spisateljica, svoju tugu pokušava da zaleči i usrećujući druge.

To znatno doprinosi umanjenju bola koji će u srcu i duši dok je živa nositi, ali bar na momenat sitnice kojima se posvetila daju joj snagu da nastavi dalje i odagna misli. Jedan od načina jeste i novi biznis koji je pokrenula, a iza kojeg stoje ona i ćerke Jovana i Jelena Beba Balašević.

Porodica je, naime, nedavno predstavila kolekciju odeće i asesoara sa motivima iz Đoletovih pesama, a tu je i porodična manufaktura "Balbello" sa raznim suvenirima za prodaju i ostalim nostalgičnim stvarčicama koje čuvaju uspomenu na cenjenog kantautora, a među njima se našla i venčanica Olivere Balašević, spremna da nekome ulepša dan.

Informer

Putem "Instagrama" Đoletova udovica reklamira ova prava mala remek-dela koja su naišla na mahom pozitivne reakcije, te je posao lepo zaživeo, a najnovija objava u kojoj je venčanica Olivere Balašević u prvom planu prikupila je mnoštvo reakcija i komentara, ali i jednu poruku koja se posebno izdvojila i koju je ona sa svima želela da podeli.

Informer

Iako zapravo u pitanju nije klasična venčanica Olivere Balašević već jednostavna haljina u beloj boji koju krase stihovi njenog voljenog, a koju je ona sa puno ljubavi kreirala, ovoj mladoj dami poslužiće za dan koji dugo iščekuje i koja će joj nesumnjivo doneti mnogo sreće.