01.05.2023.

07:00

Foto: Foto: ATA images

Džet set

PRVI MAJ ĆU PROSLAVITI NA PROBAMA U LIVERPULU! Luk Blek će raditi punom parom na praznik rada

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, kaže da će Prvi maj proslaviti u Liverpulu na probama za Evroviziju! Pevač, koji će nas ove godine s pesmom "Samo mi se spava" predstavljati na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, otputovao je u petak sa svojim timom u Liverpul. Njega u narednih deset dana očekuju brojne obaveze pred početak Evrovizije.

Informer

Luk Blek

- Ove godine za Prvi maj neću moći da sedim kod kuće ili budem sa prijateljima u prirodi, već ću raditi! Verovali ili ne, biću na konstantnim probama. Moram dobro da se pripremim za prvo polufinale, u kojem nastupam, jer želim da sve bude perfektno - priča Luk za Informer. 

Iako je biti zauzet probama, Luk Blek kaže da će pokušati da nađe malo vremena za šetnju Liverpulom. 

- Taj grad je kolevka čuvenog benda "Bitlsi", koji su zauvek izmenili pop kulturu čitave planete. Bilo bi divno da malo prošetam ulicama kojima su i oni nekada šetali i da obiđem neka kultna mesta u tom gradu - rekao je naš predstavnik. 

Luk kaže da je prethodnih godina za Prvi maj uglavnom ostajao kod kuće i spavao, baš kao u svojoj evrovizijskoj pesmi.

Informer

Luka Ivanović

- Vrlo retko sam taj praznik proslavljao sa prijateljima negde u prirodi. Za mene je to dan kao i svaki drugi i uglavnom ostanem kod kuće i prespavam! Jedno od lepših sećanja na Prvi maj bilo je ono kada sam ga sa društvom proveo na Lidu u Beogradu - izjavio je Luk Blek.

Prespava praznik

Ranije sam za Prvi maj obično ostajao kod kuće i spavao!

Srbija najveći favorit za pobedu u regionu

Prema prognozi svetskih kladionica, od svih balkanskih zemalja Srbija ima najveću šansu za pobedu na 67. Evroviziji. Naš predstavnik Luk Blek ima kvotu 2,5, a iza sebe je ostavio predstavnike Slovenije (2,75), Hrvatske (3,25), Grčke (17), Albanije (34) i Rumunije (34).