30.04.2023.

22:47

Foto: ATA Images

Džet set

OSTVARIĆE NAM SE TAJ SAN! Zlata Petrović otkrila kakav plan imaju ona i Goca Božinovska, spremne da naprave drastičnu promenu u životu

Pevačica Zlata Petrović oduvek je privlačila pažnju muškog pola, gde god da se pojavi, a sada je otkrila da je to više ne zanima, jer je došla u godine gde su joj neke druge stvari prioriteti.

Zlata je otkrila, ona bi volela da se sa svojom najboljom drugaricom, Gocom Božinovskom, povuče iz gradske gužve i da se posvete lagodnom životu na selu, a kako kaže, ubeđena je da će im se ta želja i ostvariti. 

Informer

Zlata Petrović

- Priroda je neke stvari odredila i mi protiv priode ne možemo ništa. Sada u ovim godinama kada je taj klimaks? Ma beži, kakva crna ljubav! Mi žene znamo kad to kreće - započela je ona.

Pevačica je zatim otkrila da ona protiv svog srca i duše ne može, ma koliko joj govorili da ne treba tako da radi. 

- Nemamo ciklus i to je to. A šta muškarci da rade koji sve to imaju samo što ne znaju? Kao treba da budeš u ljubavi kada si u tom klimakteričnom dobu da bi ga lakše progurao. E pa ja protiv srca svog i duše ne mogu - rekla je Zlata. 

Informer

Zlata Petrović

Svima je poznato da je Zlati najbolja drugarica Goca Božinovska, a sada je ispričala da su njih dve "skovale pakleni plan".

- Ja bih sad volela da budem u nekoj baštici, kuhinjici i, što kaže moja Goca, treba da kupimo kozu! Imamo ujutru sveže mleko, ona ne traži mnogo, samo onu travu da joj počupamo. Imamo našu rakijicu i bre da jedemo, da imamo po 200 kila i boli nas uvo. I ostvariće nam se taj san, meni i mojoj Goci - ispričala je pevačica u "Sceniranju".