01.05.2023.

12:03

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Džet set

KARIĆ ZVANIČNO OSUMNJIČEN! Policija traga za Stefanom zbog prebijanja Nataše Šavije!

 Kako tvrdi izvor, policija traga za Karićem koji je naneo popvrede Šaviji:

Informer

Nataša i Karić

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.ž

Informer

Nataša Šavija

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju.

- Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija - kažu nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

Podsetimo, Šavija je izjavila da ju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik Zadruge, u etno selu Vrdnička kula, nakon čega je pobegao sa lica mesta.