01.05.2023.

18:39

Foto: printscreen instagram/natasa.savija

Džet set

REKLA MI JE SAMO... Oglasio se prijatelj Nataše Šavije, otkrio detalje njenog stanja nakon što je primljena u bolnicu: Doktori su non-stop oko nje

Nataša Šavija nalazi se trenutno u KC Vojvodine nakon što ju je, kako se spekuliše, pretukao Stefan Karić sa kojim je zajedno sinoć bila na svadbi. 

Ona je u bolnicu primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. 

Informer

Nataša Šavija i Stefan Karić

U jeku skandala se oglasio njen prijatelj, Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković i otkrio da se čuo sa Natašom, a tom prilikom je ispričao sve o njenom trunutnom zdravstvenom stanju. 

- Čuo sam se sinoć sa Natašom, videli smo se preko video poziva, dok je ona bila kod frizera, ja sam bio na svadbi kod mojih prijatelja, pa smo se ispričali, ništa nije ni slutilo da će doći do toga. Čuo sam šta se desilo sa njom, ako je to istina, to je strašno, vi znate da ja osuđujem nasilje svakog vida. Ako je to tačno, za Stefana, ali ja ne bih tu ništa komentarisao, imaju organi koji se bave time - započinje Taki.

Informer

Nataša Šavija i Taki Marinković

Kako je Taki rekao, Nataša je trenutno loše, a doktori se ne odvajaju od nje. 

- Malopre sam je zvao da joj poželim što brži oporavak. Rekla mi je samo da je loše, ali da će proći sve, da će morati da ide na operacije, da su doktori non-stop oko nje. Nadam se da će što pre da izađe, da bi mogao da odem kod nje da je posetim, da mi ispriča sve šta se desilo. Ona je moja velika prijateljica i ja sam tu za nju u svakom trenutku - rekao je on.