01.05.2023.

21:20

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Džet set

OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA: Verujem da će odmah otići u policiju

Nataša Šavija trenutno se nalazi u KC Vojvodina nakon što ju je navodno pretukao bivši rijaliti učesnik Stefan Karić

Stefanov advokat se sada oglasio za Telegraf, rekavši kako će Karić, zajedno sa njim u pratnji, otići u policiju radi davanja izjave u vezi celokupne situacije. 

Informer

Stefan Karić i Nataša Šavija

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat.

Informer

Stefan Karić i Nataša Šavija

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da remeti istragu.

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.