02.05.2023.

20:55

Foto: printscreen instagram/natasa.savija

Džet set

VILICA MI SE KOČI, KRVARIM, PSIHIČKI MI JE SVE GORE! Oglasila se Nataša Šavija iz bolnice: Hvata me panika jer je on još na slobodi

Bivši zadrugar Stefan Karić osumnjičen je za prebijanje Nataše Šavije u noći između 30. aprila i 1. maja, nakon čega je, usled teških telesnih povreda, starleta završila u KC Vojvodine.

Sve se dogodilo na jednom privatnom veselju, tačnije svadbi u etno-selu Vrdnička kula, gde je Karić bio jedan od zvanica, a Šavija njegova pratilja. Nataša se trenutno nalazi u KC Vojvodine, gde čeka operaciju, dok se Kariću od te noći gubi svaki trag.

Informer

Stefan Karić i Nataša Šavija

Šavija se sada oglasila iz bolnice i otikrila da se oseća sve gore, leva strana vilice joj se sve više koči, a otežano priča i jede. Istakla je da je polako hvata panika zbog same operacije, kao i ishoda, a i zbog toga što je osumnjičeni i dalje na slobodi. 

- Iskreno, osećam se sve gorei fizički i psihički, kako vreme prolazi ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa... prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potražila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te žene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - rekla je Nataša.

Podsetimoo, kako otkrio izvor za Informer iz KC Vojvodine, Nataša je pala u tešku depresiju zbog svog fizičkog izgleda, kao i zbog toga što niko od porodice nije mogao da je poseti u bolnici. 

- Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije - otkrio izvor.