03.05.2023.

14:00

Foto: printscreen

Džet set

"PLAŠIM SE DA DECU ŠALJEM U ŠKOLU"! Nataša Akesentijević uznemirena nakon vesti o masakru u "Vladislav Ribnikar"!

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole. Povodom ovog slučaja oglasila se voditeljka i glumica Nataša Aksentijević.

Informer

Nataša Aksentijević

- Jutros kada se to dogodilo moja prijateljica sa klase napisala na grupi koju imamo šta se tačno desilo. Prvo sam bila u šoku jer se to dogodilo u školi njegnog deteta. Dosta sam bila uznemirena, ovo je jezivo u svakom smislu za svakoga. Strašno je zaista i mislila sam da se samo u filmovima ovakve stvari mogu desiti, ali očigledno je dosao kraj sveta. Ja sam majka dvoje dece i ne znam koliko je bezbezno da ih šaljem u školu. Moje dete je pretrpelo jedan oblik vršnjačkog nasilja, neka deca su je zadirkivala na odmoru, ali hvala Bogu učiteljica je to primetila i odmah reagovala. Samo želim da poručim svim roditeljima da trebaju da razgovaraju sa svojom decom i da rešavaju zajedno probleme ukoliko ih ima, da bi sprečili ovakve stvari da se dešavaju u budućnosti - rekla je glumica za Informer.  

Informer

Prema nezvaničnim informacijama, četrnaestogodišnji dečak upao je na čas istorije i počeo da puca na đake. Ispred škole je veliki broj ljudi, policije, Hitne pomoći, kao i uplašenih roditelja čija deca pohađaju tu školu.