04.05.2023.

16:30

Foto: Youtube printscreen

Džet set

OTAC PEVAČICE NIJE MOGAO DA PRIHVATI NJENU ODLUKU: Sačekao me je sa puškom u to vreme bila je sramota da se razvedeš!

Pevačica ističe da je u vreme kada je ona bila mlada bilo sramota da se napusti partner, žene su po svaku cenu ostajale u braku. 

- Kad sam se razvela, vratila sam se kod mojih. Sećam se kako me je otac sačekao s dvocevkom puškom, jer u to vreme je bila sramota da se razvedeš. Al' nekako su to prevazišli, pomogli su mi, ali je, nažalost, Dejan tada pripao ocu. Iz socijalnog su se gledale sve sitnice, i gde radiš, i gde živiš, i s kim i kako, pa je dete pripalo ocu.

Informer

 

Zorica Marković je takođe ispričla da je izgubila bebu.

- Nosila blizance, ali sam jedno dete izgubila... Jedan plod je bio manji i otišao je... Pet meseci sam mirovala u krevetu samo da bih izgurala plod. Ilija se rodio sa dva kilograma, a sad je ljudin, ali to nije jedina muka. Kao mali, sa četiri-pet meseci, imao je operaciju. To sam teško podnela. I taman kad je sve prošlo, kada smo se stabilizovali, ti me kao otac i muž prevariš. Taj osećaj gorčine u stomaku, bes i ljutnju ne mogu da ti opišem.

Informer

 

Pevačica je rođena i odrasla u Tubiću kod Kosjerića. U to vreme bilo je oko stotinak ljudi i mnogo dece. Zorica je odrasla sa tri brata i sestrom.