05.05.2023.

07:00

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Džet set

ADVOKAT STEFANA KARIĆA TVRDI: Šavijine povrede nisu tako strašne!

On ističe da starleta izgleda lošije nego što jeste.

- Iako je potvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Nataša više izgleda strašno zbog modrih podliva nego što zapravo jeste. Pošto neće biti veštačenja, tražio sam da vidim lekarski izveštaj u kom piše da je Šavijino stanje bilo na granici između lakih i teških telesnih povreda - kaže advokat na početku razgovora za Informer.

Informer

Nataša Šavija i Stefan Karić

On otkriva i kako se Karić osećao nakon što mu je određen pritvor na 48 sati.

Nije mu svejedno

Stefan pred sudijom nije plakao, ali nije bio ni opušten
Goran Karadarević

- Dečko nije kriminalac, pa je za njega sve ovo novo. Nije plakao pred sudijom, ali nije bio ni opušten, jer mu nije svejedno. Policija radi na slučaju, utvrdiće da li restoran u kom je bila svadba ima kamera i da li su zabeležile incident. Ali, od svega što se desilo, nama najviše smeta što kruže priče da je Stefan pobegao sa lica mesta i navodno se skrivao. To nije tačno, pa posle svake tuče svi odu kući, ne čekaju policiju da dođe. Tako je i Stefan otišao kući. Pošto ga policija nije zatekla na svadbi, raspisala je poternicu za njim. A on je sve vreme bio kod kuće, ali ga tamo niko nije tražio.

Informer

Stefan Karić
Otežane okolnosti

Sudija će uzeti u obzir to što je Stefan nosio šest meseci nanogicu, jer taj slučaj nije izbrisan iz dosije posle tri godine
Goran Karadarević

S obzirom na to da je Karić 2018. godine služio kaznu od šest meseci kućnog pritvora zbog nošenja oružja bez dozvole, pitali smo advokata da li je to otežavajuća okolnost za njega.

- Prema odredbama zakona, posle tri godine se briše osuda iz dosijea, a on je nanogicu nosio pre pet godina. Međutim, prekjuče sam saznao da policija to nije uradila, pa će, nažalost, sudija i to uzeti u obzir. Iako sam odmah podneo zahtev za brisanje, videćemo šta će biti po tom pitanju - završava Karadarević.

Informer

Nataša Šavija operisala je jagodičnu kost, koja joj je pukla od siline udarca nakon što ju je, prema njenim rečima, pretukao Stefan Karić. Starleta je posle intervencije koju je imala u KC Vojvodina, prebačena na odeljenje intenzivne nege.

Informer

Nataša Šavija nakon brutalnog prebijanja...

- Posle operacije se osećam kao da me je voz pregazio. Jezivo mi je, imam krvarenje u oku - kaže Šavija.

Ona je jedinu utehu pronašla u tome što je Karić u pritvoru.

- Drago mi je da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Biće mi lakše kad dobije zabranu prilaska. Samo se brinem kako ću podneti susret sa njim u sudnici. Nije mi svejedno - kaže starleta.