05.05.2023.

07:20

Foto: Peđa Milosavljević

Džet set

PAPARACO HRVATSKA PEVAČICA UHVAĆENA U CENTRU NAŠE PRESTONICE! Seve se krije u Beogradu!

Vučkovićevu je vozač belim džipom zagrebačkih tablica dovezao u Beograd, a kada je izlazila iz kola, momak iz pevačicinog obezbeđenja otvorio je veliki kišobran kako bi je sakrio od fanova i naše ekipe. Seve je iz džipa izašla munjevitom brzinom i nije bila raspoložena za izjave.

 


Tajnovita


Kada je izlazila iz kola, momak iz obezbeđenja otvorio je veliki kišobran kako bi je sakrio od fanova i medija


Bila je u opuštenom izdanju - farmerkama, patikama, širokoj jakni i s novom frizurom. Mada je pokušala da se zakamuflira, prolaznici su je prepoznali i okretali su se za njom, dok ju je obezbeđenje pratilo u stopu.

Informer

 
 


Nije zahtevna


Odsela je u hotelu na Senjaku, hranu joj donose u apartman, ali nije zahtevan gost


- Seve je u tajnosti došla u Beograd. Trudila se da niko ne sazna da je ovde jer je došla kako bi snimila spot - priča Informerov izvor i dodaje da je Seve odabrala jedan prestižni beogradski hotel:


- Boravi u hotelu na Senjaku, u apartmanu s pogledom na Beograd. Uglavnom jede morske plodove, salate, sir i mnogo voća. Hranu joj donose u apartman, ali nije zahtevan gost.

 


51 godinu ima Severina


Pored obaveza oko snimanja spota, Vučkovićeva je našla slobodno vreme i za kupovinu.

Informer

Otkazala nastup


Severina je zbog tragedije koja se dogodila u beogradskoj osnovnoj školi otkazala nastup koji je trebalo da održi u jednom hotelu.


"Kad se dogodi rečima neopisiva tragedija, kad odrasli zaneme, kad tužna tišina zavlada, pesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primereno u ovom trenutku je odložiti svaki koncert, pa tako i moj. Iskreno saučešće svima koji su danas izgubili nekog svog", napisala je pevačica na Instagramu

- Išla je da kupi neke haljine i da se vidi s prijateljima koji žive u Beogradu - završava priču naš izvor.

Informer