07.05.2023.

13:23

Foto: printscreen

Džet set

KARLEUŠA TVRDI DA JE OVO RAZLOG ŠTO SU UBICE NAPRAVILE MASAKR: Nisu krivi ni roditelji, ni društvo!

Jelena se i danas, kao i proteklih dana, obratila javnosti i istakla da krivca ne treba tražiti ni u televizijskom sadržaju, društvenim mrežama, sistemu ili u rodteljima:

Informer

Pevačica tvrdi da niko nije kriv... Jelena Karleuša

- Činjenice: Dva masovna ubistva u Srbiji su delo dvojice psihopata. To je duševno oboljenje. Poremećaj u mozgu. Bolest. Razumete? Kao kad neko ima kancer. Nema krivice ni u roditeljima, ni u društvu ni u školi. Psihopata se ne postaje gledanjem rijalitija. Ubica se ne postaje gledanjem ubijanja u filmovima i igricama. TikTok ne pravi ubice. Ubica se ne postaje odlaskom u streljanu. Zašto moje ili vaše dete ne ubija? Isto gledaju! Mi smo bolji roditelii? Ne, nego su naša deca normalna. Mali Kosta i ovai Uroš su jednostavno bolesni. Tvrditi da psihopate prave rijalitiji, igrice i filmovi je isto kao da tvrdite da od gledanja televizije ili društvenih mreža može da se dobije rak mozga. Ne može. Može samo da inspiriše. Ali samo nekog bolesnog. A od toga preventive nema. Njega može da izazove i pogled. Ni to. Tačka- napisala je vidno uznemirena Jelena. 

Informer

Pevačica je, kao i mnogi, uzrujana dešavanjima protekle nedelje koji su bez teksta ostavili čitav region nakon što je, najpre, maloletni Kosta K. usmrtio osam učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" i čuvara, a potom samo dan kasnije krvavi pir napravio i Uroš B. koji je ubio osmoro, a ranio 14 osoba u okolini Mladenovca.