08.05.2023.

21:14

Foto: Darko Cvetanović

Džet set

RANA OKO OKA MI SE INFICIRALA I ZAGNOJILA! Stanje Nataše Šavije se pogoršalo nakon izlaska iz bolnice: Bolovi su sve jači

Nakon operacije, lekari su otpustili Natašu Šaviju na kućno lečenje, međutim njeno zdravstveno stanje je sve gore, pa joj preti ponovni odlazak u bolnicu. 

Informer

Nataša Šavija

- Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički - rekla je starleta. 

Nataša je zatim otkrila da, ako joj se stanje ne poboljša, moraće ponovo da ostane u bolnici. 

- Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj nedužnoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila - govorila je Nataša.

Informer

Nataša Šavija i Stefan Karić

Podsetimo, Nataša Šavija operisana je pre pet dana u KC Vojvodine nakon što ju je, kako tvrdi, pretukao Stefan Karić u noći između zmeđu 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. Sterleta zadobila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala da ide na hitnu intervenciju.