09.05.2023.

19:14

Foto: Instagram printscreen/nikailcic

Džet set

OVO JE DEVOJKA KOJA JE PRIJAVILA TIKTOKERA ARSU ZBOG NASILJA! Poznata influenserka iz Hrvatske koja se snima od 14. godine

Marko Arsenijević Arsa (22), popularni tiktoker priveden je danas zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje nad svojom devojkom, Nikom Ilčić, a njegovu situaciju dodatno otežava informacija da je pre počinjenog krivičnog dela svojim pratiocima opisivao i tumačio plan ubistava koji je napravio maloletni Kosta K. (13) koji je 3. maja izvršio stravični masakr u "OŠ "Vladislav Ribnikar".

Informer

Kako se navodi, Arsa je fizički napao svoju devojku Niku Ilčić (22), takođe poznatu tiktokerku i jutjuberku, sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi. On ju je navodno odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Nika Ilčić je Hrvatica koja živi u Beogradu. Ona je jedna od prvih jutjuberki koja je dostigla ogromnu popularnost. Počela je da snima za YouTube još u osnovnoj školi, kada je imala samo 14 godina. Svojevremeno je u intervjuima otkrila da joj se nisu dopadali trendovi koji su zavladali među influenserima i da je želela da radi nešto drugačije, pa se često na njemim društvenim mrežama mogu videti i snimci na kojima ona priprema hranu. 

Niku je veoma aktivna i na društvenoj mreži TikTok, gde se predstavlja kao "nedaj.se.nikka", a  prati je preko 355 hiljada ljudi.