10.05.2023.

15:15

Foto: printscreen

Džet set

LJUBA PERUĆICA SA ŽENOM MALTERISAO OGRADU! Pevač uštedeo 500 evra, pa pokazao kako Katarina RAJBUJE FASADU!

Pevač Ljuba Perućica na društvenoj mreži Instagram objavio je kako sa suprugom i bivšom voditeljkom Katarinom Kolozeus zajedničkim snagama malteriše ogradu oko njihove vikendice na Srebrnom jezeru. 

Vidno raspoloženi, iskoristili su sunčan dan kako bi krenuli sa malterisanjem, te je pevač odlučio da ceo snimak i proces prikaže pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Informer

- Ja sam nanosio fasadu, a Kaća je rajbovala odnosno glačala zidove. Lakše je kada radi barem dvoje ljudi. Inače sačuvali smo 500 eura za ovaj deo posla koji smo sami odradili bez majstora - pohvalio se pevač.

Informer

Pevač posle šmirglanja

On je snimcima i slikama objašnjavao segment po segment kako je tekao ceo proces koji je uspešno završio.

- Radovi se nastavljaju posle male pauze. Sledeći korak je šmirglanje zidova, kako bi lakše i lepše uradili fasadu. Ovo niko živi ne bi radio, ali eto ja sam odlučio da sve preuzmem u svoje ruke. Sav sam prašnjav i pun prašine, ali ne mari. Ovo radim po prvi put i ovo mi je prvi susret sa molerajem. A moja žena je zadužena za ravnjanje zidova - rekao je pevač i pokazao kako barata šmirglom, brusilicom, i molersko farbarskim alatima.

Informer