11.05.2023.

08:32

Foto: printscreen

Džet set

OGNJEN OBJAVIO MININU FOTKU IZ KREVETA Voditelj prvi put pokazao devojku na svom profilu, a ona FATALNA!

Ognjen koji svoj profil na ovoj društvenoj mreži koristi u humorističke svrhe i na njemu redovno objavljuje fotografije svojih stopala, sada je sve iznenadio potezom kada je okačio sliku svoje devojke. 

Informer

S obzirom na to da par odnedavno i živi zajedno, rade zajedno u emisiji "Amidži šou", oni u slobodno vreme putuju. Njih dvoje su sada otišli u Istanbul, odakle su se oglasili na svojim profilima na Instagramu.

Naime, Mina je objavila svoju fotografiju iz kreveta, na kojoj je prekrila posteljinom pola lica, a Ognjen je uradio isto.

Inače, Ognjen nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovski krio je vezu sa mlađom koleginicom, međutim, nedavno je potvrdio da su zajedno, ne želeći da otkriva previše detalja iz njihovog odnosa.

Informer

Ljubav cveta u Istanbulu... Mina i Ognjen

Ipak, nedavno se našalio na račun svoje devojke i pokazao dozu ljubomore kada je Mina u emsiji od Tijane Ajfon dobila provokativni kupaći kostim. Kada je video minijaturni bikini, Amidžić je prokomentarisao:

- Mina može da proba posle. Zanima me šta je Mina dobila, da li sme da nosi - govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, nasmejao je sve:

- Jako je lep. Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram- govorio je Ognjen.