14.05.2023.

12:23

Foto: Foto: e-stock

Džet set

U TRUDNOĆI SAM SE UGOJILA 20 KILOGRAMA, JELA SAM BEZ KONTROLE! Saška Veselinov se borila sa velikim problemom: Stopala su me pekla

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, rođenog brata Novaka Đokovića, bila je aktivna na svom Instagram profilu, te je tom prilikom odgovarala na pitanja mnogobrojih pratilaca. 

Informer

Saška Veselinov

Bivša voditeljka je bez problema otkrila da se u toku trudnoće ugojila čak 20 kilograma jer je u poslednjem mesecu jela nekontrolisano mnogo, ali da je nakon porođaja izgubila 15 kilograma, kao i da se odmah vratila treninzima, tako da će uskoro vratiti svoju prvobitnu kilažu. 

Informer

- U trudnoći sam dobila 20 kilograma. Hranila sam se zdravo do 9. meseca, tih poslednjih nedelja sam imala ogroman apetit i jela sam sve pred sobom bez kontrole. Trenirala sam 4-5 puta nedeljno do kraja. Moj najveći problem je bio zadržavanje vode, meni se zglobovi nisu videli od 7. meseca i stopala su me pekla koliko su bila puna tečnosti - napisala je Saška.

Saška je potom otkrila kako je uspela da smrša.

Informer

Saška Veselinov objava

- Pre trudnoće sam bila u formi života. Kada sam se porodila, izgubila sam oko 15 kilograma. Bila sam puna vode i to je odmah otišlo. Ostalo mi je još par kilograma da se vratim na staro - napisala je ona.

Podsetimo, Saška je sina Aleksandra donela na svet sina u martu ove godine, te je porodica Đoković postala bogatija za jednog člana.

Saška je, inače veoma aktivna na društvenim mrežama gde broji oko 88.000 pratilaca, te javnost često obaveštava o svakodnevnim aktivnostima, kao i detaljima iz privatnog života.