16.05.2023.

12:51

Foto: ATA Images

Džet set

AFRIKA PUCA, OPERISALA SE ČETVRI PUT I SADA SVI GLEDAJU SAMO U NJENE PETICE! Pevačici dosadile stare, pa kupila nove cice!

Sandra je jedna od plaćenijih pevačica i sav novac ulaže u svoj fizički izgled, svakoga dana trenira, ide na masaže i trudi se da izgeda savršeno. 

- Sandra mnogo novca i vremena ulaže u fizički izgled. Vežba, neguje se po salonima, ali ide i pod nož. Tako je bilo i nedavno. Ona je imala intervenciju u jednoj klinici, gde je stare silikone zamenila novim, boljim. Sad je zadovoljna kako to izgleda. Pevačica se trudi da na nastupima sve puca, utegnuta je i potencira grudi i zadnjicu. Čim primeti da joj grudi više ne stoje čvrsto kako ona želi, ide pod nož. Sve mora da bude cakum-pakum - kaže izvor.

Informer

 

Pevačica ne krije da je pristalica hirurških intervencija, a nakon treće operacije o tome je i javno pričala.

- Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam - rekla je Afrika.