17.05.2023.

17:10

Foto: printscreen

Džet set

PRIČALO SE DA JE KEBA BIO OČAJAN, LJUBAV SA NJIM JE BILA TAJNA! Javnost godinama ne zna ništa o Nataši Kojić, evo sa kim se zabavljala u Americi!

Kako navodi "Hello", Nataša je izvesno vreme navodno bila u vezi sa tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls, koji je od nje stariji 12 godina.

Iako se spekulisalo da su Keba i njegova supruga Olja bili protiv Natašine veze i tada potencijalnog zeta, crnca iz Amerika, pevač je jednom prilikom pomenuo da nikada nije delio ljude ni po boji kože, ali ni po drugim opredeljenjima.

Informer

Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme - izjavio je svojevremeno folk pevač za "Kurir", pokušavajući da demantuje glasine.

Informer

Informer

Podsetimo, i dok je javnost uglavnom nagađala da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, pevač je prošle godine rešio da stavi tačku na takve glasine.

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista - rekao je Keba, prenosi "Ekspres".