18.05.2023.

13:50

Foto: prinstscreen

Džet set

MAJSTOR SAM U TOME! Teodora Džehverović otkrila šta bi radila da nije pevačica!

Teodora Džehverović već neko vreme je glavna meta medija zbog provokativnog ponašanja ali i fotografija koje su na granici erotike, a sada je odlučila svima da pokaže i kako se snalazi u kuhinji.

Pevačica je na svom Instgramu snimila video gde priča da je postala koktel majstor i istakla da bi se time bavila da nije pevačica. Pokazala je recept za hladno piće koje obožava, a onda otkrila i šta njeni prijatelji misle.

Informer

Teodora Džehverović

Poznato je koliko Teodora provodi vremena u teretani, a sada je sve iznendila i ovim umećem koje je oduševio njene prijatelje.

- Da nisam pevačica bila bih koktel majstor jer imam osećaj za te stvari - rekla je na samom početku mala Džehva i otkrila glavne sastojke:

Informer

Sastojci za Teodorin koktel

- Pravim za sebe bezalkoholni koktel, a za društvo sa alkoholom. Koristim mentu, limetu, kiselu vodu...

Informer

Teodora Džehverović pravi koktel

Pevačica je priznala i da nema sve što koriste pravi koktel majstori ali planira da kupi.

- Koristim blender jer nemam šejker i sastojke ubacujem po nekom svom mišljenju nemam odrešenu meru koliko čega. Prvo sipam u blender malo sirupa od mente i limuna, sirup od zove, limun, džin, 3 lista mente i iscedim malo limete. Sve to izblendiram i stavim u čašu led, sipam ovaj napitak i kiselu vodu. Ono što je bitno koristim zlatnu slamčicu i dekorišem sa listovima nane.

Informer

Završen koktel

Kada je završila sve i ukrasila Teodora je rekla da se njenim prijateljima dopao napitak koji su konzumirali.